Bericht versturen
producten
GEVALLEN
Thuis >

Anhui Liteduro Technology Co.Ltd. Gevallen

Evenementen
Neem contact met ons op
86-153-95112950
Contact opnemen
Laatste zaak van het bedrijf over Shimano EP801 Mid-Drive elektrische fiets

Shimano EP801 Mid-Drive elektrische fiets

We zijn erg blij om samen te werken met Anhui LiteDuro Technology Co. Ze zijn zeer professioneel in ebike ontwerp en levering.Onze firma heeft verschillende stijlen ebike frame van hen gekregen. Elke keer zijn we erg erg tevreden met hun kwaliteit en goede service.  
2024-03-06
Lees meer
Laatste zaak van het bedrijf over Philip's reactie uit Zuid-Afrika

Philip's reactie uit Zuid-Afrika

De geometrie en losheid van het frame voelt erg comfortabel aan als je op open en vlakke paden rijdt.   Het steile en goed gebouwde frame geeft je het vertrouwen om de meer geavanceerde paden aan te gaan en daar komt de fiets tot leven.   Deze fiets houdt van de juiste paden van Cross Country, Down Country en alle berg. Met een dropper zitstang heb je meer dan voldoende ruimte voor zeer steile afdalingen en de steile kophoek laat je de hobbels opnemen.De steile hoek van het hoofd zorgt ook voor scherpe bochten en zorgt ervoor dat de hand licht voelt.   Mijn fiets is gecombineerd met 120mm rijden voor en achter en deze combinatie zorgt voor een perfecte hantering. Dit is waarschijnlijk het beste fietsframe dat ik tot nu toe heb gehad.   De service van Risun is geweldig. Ze begrepen vanaf het begin wat mijn eisen/behoeften waren en onderhielden me van het begin tot het einde. Van het type frame, de aangepaste verf tot decals, verpakking, verzending, alles werd overwogen en goed gecommuniceerd. Goed gedaan met een geweldig product en geweldige service.   Het gebruik van een motorfiets is niet toegestaan.
2024-01-22
Lees meer
1
Sitemap |  Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Elektrische fietsframe Auteursrecht © 2016-2024 risenbicycle.com . Allen Voorgebe*houde rechten.